Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor partyservice en bedrijfscatering.

Volledige verzorgde bedrijfscatering en partyservice

Het organiseren van een feest kost veel voorbereidingstijd. Zeker als je de gasten ook nog eten en drinken wilt aanbieden. Daarom is het zo gemakkelijk om hiervoor bedrijfscatering in te huren. Je krijgt een menu dat helemaal afgestemd is op de gelegenheid. Zo kun je kiezen voor een barbecue of een buffet met bijvoorbeeld verschillende soorten tapas. Het voorbereiden van de maaltijden wordt volledig uit handen genomen, net als het serveren, de drankvoorziening en het opruimen.

Bij de partyservice wordt niet alleen het eten en drinken volledig verzorgd. Je kunt ook zorgen dat de locatie waar het feest gehouden wordt, helemaal in stijl is. Denk hierbij aan de feestelijke aankleding van de tafels en het verzorgen van de muziek en ander entertainment. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het servies, het bestek en de glazen want de bedrijfsfeest catering zorgt voor een compleet geheel van alles wat je nodig hebt om je gasten een heerlijke maaltijd te bezorgen. Ook ben je er zeker van dat alle aanwezigen een zitplaats hebben. Je huurt via La Compagnie partyservice precies het aantal tafels en stoelen dat je nodig hebt. Desgewenst kun je kiezen voor statafels of een combinatie van lage tafels en stoelen met statafels.

Verse gerechten ter plekke bereid

Kies je voor de bedrijfscatering of partyservice dan weet je zeker dat de ingrediënten vers verwerkt zijn. Waar mogelijk is wordt er gewerkt met lokale producten. Bovendien wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de producten van het seizoen. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijden te laten bezorgen en zelf bijvoorbeeld op het buurtfeest achter de barbecue te gaan staan. Het is ook mogelijk om een bedrijfsfeest catering inclusief koks aan te vragen. Professionele koks zullen dan ter plekke de maaltijden bereiden en er ook voor zorgen dat op het moment dat bepaalde gerechten opraken, deze weer aangevuld worden. Kies voor een buffet met een gevarieerd aanbod dat bestaat uit warme en koude gerechten, vlees, vis en natuurlijk groenten, vers stokbrood en frisse salades.

 

Overal in Noord-Brabant

De catering voor je familiefeest, bedrijfsfeest of buurtfeest kun je op elke gewenste locatie laten plaatsvinden. Kies hiervoor je eigen tuin, de bedrijfskantine of maak gebruik van het schoolplein bij jou in de wijk. Zolang er voldoende ruimte is om alle genodigden een leuke middag of avond te bezorgen, is alles mogelijk. Houd er wel rekening mee dat er ook genoeg mogelijkheid is om de catering hun werk te kunnen laten doen. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende ruimte zijn om de maaltijden te bereiden en natuurlijk ook om de tafels met etenswaren op te stellen. Als dat geregeld is, staat niets je in de weg om gebruik te maken van de partyservice door heel Nederland.

Reserveer je bedrijfsfeest catering of partyservice online

Vul online het contactformulier in om een aanvraag te doen voor bedrijfscatering of partyservice. Geef je naam en e-mailadres op, de datum van het feest en het aantal personen dat je verwacht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een feest gepland en wil je geen zorgen hebben over de culinaire invulling? Kies dan voor een partyservice waarbij alles van begin tot eind is geregeld. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een familiefeest, met partyservice uit Boekel wordt het zeker een geslaagd evenement.

Wanneer kiezen voor partyservice?

Er zijn natuurlijk verschillende momenten dat je een feest organiseert. Het kan gaan om een familieaangelegenheid, zakelijk evenement of buurtbarbecue. De feesten kunnen ook bedrijfsmatig zijn. In dat geval nodig je relaties uit om een nieuw product te introduceren, een succesvol jaar af te sluiten of je organiseert een personeelsfeest. Wat je doel ook is, je maakt het extra feestelijk als je gebruik maakt van partyservice uit Nederland in regio Brabant.

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier