Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor een catering aan huis.

Heb je iets te vieren? Je kunt ervoor kiezen om een groot of klein feest in een feestzaal te organiseren of met je beste vrienden en naaste familieleden in een restaurant te gaan eten. Dan heb je alle tijd om met je gasten te praten, zonder dat je je druk hoeft te maken om de organisatie. Maar waarom zou je dat gemak niet hebben als je een intiem feest bij jou thuis organiseert? Als je dan ook nog de catering aan huis laat komen, dan is het feest voor jouzelf ook een ontspannen aangelegenheid.

Wat is de meerwaarde van een cateraar?

Een cateraar neemt eigenlijk alles uit handen als je een feestje organiseert. Tenminste, op het gebied van het eten en drinken dat jij je gasten wilt aanbiedem. Doordat je gebruik kunt maken van catering op maat kan het menu zo uitgebreid of zo eenvoudig zijn als je zelf wilt. Van een lunch of borrelhapjes tot een uitgebreid diner. Huur je La Compagnie in, een cateraar in Boekel, dan worden de maaltijden niet alleen zorgvuldig bereid maar ook bij je thuis geleverd.

Wanneer kies je voor catering aan huis in?

Een feest aan huis kun je om verschillende redenen geven. Je hebt een verjaardag te vieren. Of misschien is er een huwelijksjubileum en wil je het bruidspaar in het zonnetje zetten. Je kunt een kraamfeestje hebben of er is een familielid geslaagd voor een examen. Eigenlijk is er altijd wel een reden voor een feestje. Wanneer je voor La Compagnie kiest, geniet je zelf ook optimaal want je hoeft je geen zorgen te maken of je gasten wel genoeg eten en drinken hebben. Dat wordt verzorgd door de cateraar.

Catering Boekel: La Compagnie

Zie je er tegenop om zelf een volledig verzorgd feest te geven, maar wil je je gasten toch op iets bijzonders trakteren? Dat is geen enkel probleem als je La Compagnie (catering Boekel) inhuurt voor een catering op maat. Want niet alleen het menu wordt met je besproken en helemaal aan jouw wensen aangepast. Ook de aankleding van de feestlocatie, in dit geval dus je woonkamer of je tuin, kun je helemaal naar je eigen wens invullen. Wij zorgen dat het ruim op tijd aanwezig is zodat je je gasten sfeervol kunt ontvangen. Daarbij kun je denken aan de aankleding van de tafels maar ook bijvoorbeeld aan de muziek of ander entertainment. Bovendien serveren wij het eten en we voorzien je gasten van drinken. Het grote voordeel is ook dat je na afloop niet met een enorme afwas zit. La Compagnie neemt ook dit van je over en uiterlijk de dag na het feest wordt al het bestek, servies en de overige spullen bij je opgehaald.

Welke soorten catering biedt La Compagnie?

Voordat je besluit om je feest thuis te organiseren en dus ook een catering aan huis te regelen, is het natuurlijk wel goed om te kijken of je hiervoor voldoende ruimte hebt. Hoeveel gasten wil je uitnodigen en kun je eventueel ook gasten in de tuin laten plaatsnemen? Heb je minder ruimte dan zou je kunnen overwegen om voor statafels te kiezen, zodat de gasten kunnen staan maar toch hun bord tijdens het eten goed neer kunnen zetten. Deze opstelling zorgt gelijk voor een ontspannen sfeer omdat je gasten niet op een vaste plaats zitten en daardoor ongedwongen rond kunnen lopen.
Met een kleiner gezelschap kun je uiteraard ook voor vaste tafels en stoelen kiezen, zodat iedereen in het gezelschap bijvoorbeeld samen aan een tafel kan zitten.

Zakelijke catering

Zakelijk

Behalve catering aan huis verzorgt cateraar Boekel ook de catering voor bedrijven. Denk hierbij aan het bezorgen van een gezonde lunch die bestaat uit rijk belegde broodjes en een kop warme soep. Je bestelt dit niet alleen als je ’s ochtends geen tijd hebt gehad om je eigen lunch thuis vast klaar te maken. Ook als je een formele zakelijke lunchafspraak hebt, kun je uitstekend voor de dag komen met de zakelijke catering van cateraar Boekel. De lunch die wij bezorgen, kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Behalve de huisgemaakte soep en de heerlijke broodjes kunnen wij de lunch ook voorzien van vers fruit en bijvoorbeeld een glas melk. Neem vrijblijvend contact op voor zakelijke catering op maat.

Catering Boekel voor ieder evenement

Speciaal

Geen enkel feest is hetzelfde, daarom kun je ervoor kiezen om catering op maat te bestellen. Dus of je nu voor een buurtfeest of een zakelijke bijeenkomst een cateraar nodig hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt dan niet alleen aangeven aan wat voor soort eten je zit te denken, je kunt ook direct informeren naar de overige aspecten van de catering aan huis. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel voldoende tafels en stoelen hebt, om al je gasten een zitplaats te bieden. Ook zorgen wij dat er voor iedereen voldoende servies, bestek en glazen beschikbaar zijn.

Ook de keuze van de maaltijd kun je afstemmen op het gezelschap of de sfeer die je wilt creëren. In de zomer kies je bijvoorbeeld voor een gezellige barbecue in de tuin. Wil je niet afhankelijk zijn van het weer dan is een tapas buffet of Amerikaans fingerfood ook een heerlijk alternatief. Kies bij deze cateraar uit boekel een catering op maat en geniet van een zorgeloos feest aan huis.

Regel snel en eenvoudig een cateraar

Begin vandaag alvast met de voorbereidingen van je geplande feest aan huis of je zakelijke evenement en vraag nu de catering aan. Dit doe je eenvoudig via ons contactformulier op de site. Je vult je naam en adresgegevens in zodat wij weten op welke locatie het feest zal plaatsvinden. Ook geef je een indicatie van het aantal mensen dat je gaat uitnodigen. Natuurlijk is het ook belangrijk om de datum van het feest door te geven. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, dan kun je dat ook in het opmerkingenveld vermelden. Heb je alles ingevuld, dan kun je je aanvraag online insturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de details van de mogelijkheden te bespreken zodat je een perfect verzorgd feestje hebt in de regio van Boekel.

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier