Barbeque catering voor ieder gezelschap

Organiseer een barbecue tijdens een bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. Laat daarbij de catering over aan professionele BBQ cateraars. Je feest wordt zeker een succes met een volledig verzorgde maaltijd met de beste ingrediënten. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen is leuk gezelschap.

Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor een BBQ catering.

In zomer en in winter

Een barbecue cateraar werkt met professionele apparatuur en dat geldt niet alleen voor de barbecues die gebruikt worden voor het bereiden van de maaltijden. Het is ook mogelijk om de hele opstelling van barbecues en de overige etenswaren als salades en het stokbrood, onder een overkapping te plaatsten. Je bent hierdoor dus niet direct afhankelijk van het weer. Hoewel mooi weer natuurlijk wel het prettigst is als je een barbecue organiseert. Een ander voordeel van deze optie van een overkapping is dat je dus niet direct gebonden bent aan het zomerseizoen om een barbecue te organiseren. Ook in de winter is er geen enkel probleem om een barbecue catering in te huren. Plaats op veilige afstand een paar vuurkorven en je hebt niet alleen een gezellige sfeer, maar ook nog een warme locatie tijdens het barbecuefeest.

Inclusief catering en volledige aankleding van de locatie

De overkapping in de vorm van een open tent is niet de enige aankleding die je kunt gebruiken tijdens je barbecuefeest. Wanneer je barbeque cateraar inhuurt, dan kun je ook kiezen voor een totaalpakket. Dat bestaat uit voldoende tafels en stoelen voor alle aanwezige gasten. Je kunt ook kiezen voor statafels, afhankelijk van de ruimte die je hebt. De barbecue cateraar zorgt ervoor dat er genoeg borden, glazen en bestek zijn. Mocht je een andere vorm van entertainment wensen bij de barbecue catering dan kun je dat ook bij de aanvraag bespreken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact op met de cateraar uit Boekel

BBQ met kok aan huis

Zeker als je een groot feest organiseert, is het onbegonnen werk om persoonlijk alle gasten van gaar vlees en gare vis te voorzien. Daarbij zou je ook nog in de gaten moeten houden dat alle saladeschalen gevuld blijven. Je kunt natuurlijk je gasten achter de barbecue laten plaatsnemen. Er zijn altijd wel mensen te vinden die daar geen probleem mee hebben. Maar wil je iedereen optimaal van het feest laten genieten, dan maak je gebruik van de koks die jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau tillen. De professionele koks van de barbecue cateraar zorgen dat de gerechten op de barbecue niet alleen perfect gaar worden maar dat ze bovendien ook lekker op smaak zijn. Ze houden in de gaten dat de schalen gevuld blijven. En bovendien kun je erop rekenen dat er voldoende schone borden en servies voor de gasten zijn tijdens het eten.

Het voordeel van barbecue catering

Huur je een barbecue cateraar in, dan weet je dat je zelf nergens over na hoeft te denken. In ieder geval niet als het gaat om de organisatie van de hele barbecue. Je hoeft geen lijst op te stellen voor het inkopen van alle etenswaren en drankjes. Dankzij de ervaring van de barbecue cateraar weet deze precies wat er nodig is om het hele gezelschap dat je op het feest hebt uitgenodigd.

Na afloop van het evenement ruimen de medewerkers van de barbecue catering de spullen ook helemaal op. De tent wordt afgebroken, de barbecues opgeruimd en de vuile vaat wordt in kratten gezet. Je hebt daar dus geen omkijken naar. De spullen die gebruikt zijn zullen uiterlijk de dag na het feest op de locatie opgehaald worden.

Boek nu bij cateraar Boekel

Heb je al een datum en een locatie in gedachten wanneer en waar je een barbecuefeest wilt houden? Wacht dan niet te lang en vul vandaag nog het aanvraagformulier in voor het reserveren van de barbecue catering. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er op de gewenste datum ook inderdaad een team klaarstaat om jouw barbecuefeest tot een succes te maken.

Vul op ons online formulier in ieder geval je naam, woonplaats en e-mailadres in. Vermeld daarnaast ook de datum van je evenement en om hoeveel personen het gaat. Wijkt je eigen woonplaats af van het adres waar het feest gehouden wordt, dan kun je dat eventueel in het opmerkingenveld vermelden. Heb je al helemaal in gedachten hoe het feest er voor jou uit moet zien, zoals hoeveel tafels en stoelen je wilt hebben, of het aantal statafels, dan kun je dat uiteraard ook al opgeven. Maar als dat nog niet het geval is, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Na ontvangst van jouw aanvraag zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken om voor jou een geslaagd barbecuefeest te organiseren.

Speciale wensen

Het is mogelijk dat onder de gasten, mensen zijn met een allergie of een bepaald dieet. Geef dat vooraf bij het boeken van de barbecue catering door. Zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Omdat de menu’s vooraf doorgesproken kunnen worden, kan de kok hier bij het bereiden van de barbecuemaaltijden rekening mee houden.

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier