Bedrijfscatering

Zakelijk

In de eerste plaats is het ideaal om bedrijfsfeest catering in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor het jaarlijkse personeelsfeest. Het kan echter ook zijn dat jullie elke maand een vast feest hebben na het werk. Bedrijfscatering is voordelig, want op die manier kan iedereen aangenaam eten en tegelijkertijd intens genieten van goede gesprekken en gezelligheid. Dit is ook goed voor de bedrijfsproductiviteit en de algehele sfeer op het werk.

BBQ catering

Zomers

Geef je binnenkort een lekkere barbecue? Op de barbecue wil je uiteraard lekker eten. Bovendien wil je genieten van een ruim aanbod, zodat iedereen tijdens het feest lekker kan eten. Je kunt er dan uiteraard voor kiezen dit zelf te regelen, maar een cateraar inschakelen is om diverse redenen aan te bevelen. Het eten blijft dan namelijk koel tijdens het feest en is daarnaast het eten dan ook van een bijzonder goede kwaliteit.

Catering voor een bruiloft

Speciaal

Geef je binnenkort een bruiloft? Dan heb je waarschijnlijk al voldoende zorgen en wil je daarom de catering graag uitbesteden. Bovendien is lekker eten en drinken echt iets wat bij een bruiloft hoort. Je kunt dan ook genieten van een uitstekende service. Bij ons kun je immers niet alleen catering bestellen maar tegelijkertijd ook bediening. Het straalt extra luxe uit wanneer de gasten tijdens de bruiloft worden bediend.

Kerstbuffet aan huis

December

De meeste mensen spenderen de kerstdagen met de familie. Ben jij de gelukkige dit jaar en mag je het kerstfeest voor de familie organiseren? In dat geval begrijpen we goed dat er mogelijk enige zorgen bij komen kijken. Misschien heb je geen tijd om zelf eten te maken? Het kan ook zijn dat je geen goede kok bent. In die gevallen is een kerstbuffet aan huis ideaal. Ook daarvoor kun je ons inschakelen.

Ben je van plan om binnenkort een feest aan huis te geven? Daarbij kun je denken aan een verjaardag, bruiloft of vele andere soorten feesten. In die gevallen kun kiezen voor catering aan huis. Daarnaast kun je ook zakelijke catering bestellen. Dit is ideaal voor personeelsfeesten. Dat soort feesten komen beter op gang met een heerlijk hapje en een drankje.

Met een cateraar wordt het feest namelijk een stuk leuker en praktischer. Je kunt dan optimaal genieten van het feest, want je hoeft dan geen eten en andere zaken te regelen.

Voor catering aan huis kun je ook bij La Compagnie terecht. Wij zijn als cateringbedrijf al een tijdje actief en hebben al veel feesten voorzien van heerlijk eten en drinken.

Catering voor al jouw gelegenheden

We hebben op deze pagina al enkele gelegenheden voor catering benoemd. Nu gaan we daar iets specifieker op in. We bespreken verschillende gelegenheden en ook de voordelen van catering bij die specifieke gelegenheden.

Catering aan huis

Veel mensen vragen zich af wat de voordelen van catering aan huis zijn. Dat begrijpen we ook goed, want je bent er uiteraard geld aan kwijt en dan wil je ook profijt hebben van de service. In de eerste plaats is het voor jou als organisator van het feest zeer handig om een cateraar in te huren. Je wordt namelijk ontzorgd doordat je zelf minder hoeft te regelen. Veel mensen geven namelijk een feest, maar ze kunnen er zelf niet van genieten omdat ze  bezig zijn met het verzorgen van hun gasten.

Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor catering.

Ben je geen goede kok? In dat geval kan het aan te raden zijn om voor een kok aan huis te gaan. Lekker eten en drinken is immers het fundament voor een goed feest. Dit heeft namelijk een impact op de gehele sfeer. Bovendien zal je snel merken dat mensen leukere gesprekken hebben met een volle maag. De kok kan het buffet aan huis vers bereiden en dit straalt een zekere luxe uit.

Een ander voordeel van catering aan huis is dat de cateraar ook rekening kan houden met speciale eetwensen. Zo zijn er mensen die verminderd of geen vlees eten. Ook daar kan de cateraar rekening mee houden. Op die manier kan iedereen optimaal genieten van het feest.

Ook hoef je met catering aan huis niet zelf voor het bestek en dergelijke te zorgen. Dit is namelijk inclusief en dat scheelt weer afwassen en ander gedoe. Geef je een groot feest? Dan is het sowieso aan te raden om bestek, borden en glazen van de cateraar te gebruiken. De meeste mensen hebben namelijk niet voldoende in huis en het zou zonde zijn om extra bestek voor een specifiek feest te kopen. Bij ons heb je altijd de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken. Dan ben je altijd voorbereid.

Catering Brabant

Ben je op zoek naar catering in de regio van Brabant? Dan raden we je aan om contact op te nemen met La Compagnie. Je kunt je persoonlijke wensen doorgeven, zowel als particulier of zakelijke afnemer. Na het invullen van het contactformulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken, wij zijn ook telefonisch bereikbaar.

We hebben in het verleden al veel klanten tevreden kunnen stellen met catering in Noord-Brabant. La Compagnie is gevestigd in Boekel, Noord-Brabant en is bovendien zeer toegankelijk. 

Heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij kijken graag naar de mogelijkheden en zoeken naar een gepaste oplossing waar nodig.

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier