Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor een kok aan huis.

Ben je zelf niet zo thuis in het bereiden van maaltijden maar wil je je familie of vrienden een keer op een gezellig etentje aan huis trakteren? Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van een kok aan huis die je via La Compagnie inhuurt.

Wanneer kies je voor een kok aan huis?

Er kunnen natuurlijk verschillende momenten zijn dat je kiest voor een kok aan huis. Ook als je zelf regelmatig kookt, is het leuk om jezelf eens te laten verwennen door een professionele kok. Je hoeft dan zelf niet in de keuken te staan waardoor je gerechten kunt proeven die je zelf niet snel zou maken.

Een kok aan huis geeft je bovendien de gelegenheid om zelf helemaal deel uit te maken van het gezelschap aan tafel. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets aanbrandt in de keuken, je kunt gewoon genieten van de feestelijke sfeer aan tafel. Of je nu een kok aan huis hebt voor twee personen of voor een grotere groep, je kunt erop rekenen dat de maaltijden zorgvuldig en met aandacht bereid zijn zodat iedereen zal genieten van de culinaire traktatie.

Kies voor een menu op maat van de kok aan huis

Een kok aan huis huur je in voor grotere gezelschappen of een intiem etentje met een klein aantal personen. Afhankelijk van het aantal mensen dat je uitnodigt, kan een menu op maat gemaakt worden. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden, waaronder een buffet aan huis en bijvoorbeeld een barbecue met kok. Bij een buffet kunnen je gasten kiezen uit verschillende soorten gerechten die ze zelf kunnen opscheppen. De kok aan huis zorgt ervoor dat de gerechten die op raken, snel weer aangevuld worden zodat niemand teleurgesteld hoeft te worden.

Kies voor een compleet buffet met voor-, hoofd- en nagerecht. Wil je liever een barbecue dan heb je zelf geen omkijken naar de bereiding. De kok zorgt ervoor dat het vlees en vis gemarineerd wordt en op een krokante wijze gebakken zal worden.

Catering aan huis inclusief kok

Maak het feest helemaal compleet met catering aan huis. Deze service bestaat uit verschillende componenten. Denk aan tafels en stoelen, zodat je voor iedere gast een goede zitplaats kunt bieden. Desgewenst laat je statafels plaatsen zodat je voldoende ruimte in de woonkamer houdt voor het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd. Ook de aankleding van de tafels kun je met de catering volledig regelen. Of je nu een buffet aan huis hebt of er komt een kok aan huis voor twee personen koken, met de catering kun je rekenen op voldoende bestek, glazen en servies voor alle genodigden.

Wat is het voordeel van een kok aan huis?

Behalve het feit dat je gerechten kunt eten die je zelf niet zo snel zou bereiden, heeft een kok aan huis nog meer voordelen. Doordat je het menu persoonlijk met de cateraar kunt doorbespreken, is het ook mogelijk om door te geven dat er rekening moet worden gehouden met bepaalde voedselallergieën of andere dieetwensen van de gasten.

Een ander voordeel is dat je, in je vertrouwde en gezellige eigen huis, toch het idee hebt dat je er even helemaal tussenuit bent. Je hoeft je niet weken voordat het etentje plaatsvindt bezig te houden met een samenstelling van het menu. Ook hoef je niet na te denken over de boodschappen die gedaan moeten worden. Je hoeft je geen zorgen te maken hoe je de grote hoeveelheid ingrediënten goed koel kunt houden. Daarnaast heb je achteraf, als iedereen weer naar huis is, geen afwas.

In onze gerechten zijn ingrediënten verwerkt die dagvers zijn en waar mogelijk maken we gebruik van streekproducten. Het is dus mogelijk om te kiezen voor een menu dat onder andere bestaat uit seizoenproducten.

Tijdens het eten hoef je alleen maar te genieten van het heerlijke eten dat door de kok aan huis is bereid en bovendien kun je je helemaal concentreren op de gasten die aanwezig zijn en een gezellig praatje maken terwijl de maaltijd bereid wordt. De kok aan huis zorgt voor de rest.

Een kok aan huis voor iedere gelegenheid

Wanneer laat je de kok aan huis een heerlijke maaltijd bereiden? Er hoeft niet altijd een speciale reden te zijn, behalve misschien dat je het jezelf op een feestelijke manier eens gemakkelijk wilt maken. Maar ook bij verschillende, speciale gelegenheden kan een kok aan huis uitkomst bieden. Denk aan een etentje met de hele familie rond de feestdagen. Of nodig je vriendengroep uit om een verjaardag te vieren met als afsluiting een barbecue in de tuin. Wil je een zakelijke relatie thuis uitnodigen om op een informele manier de samenwerking te bespreken, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de diensten van een professionele kok aan huis. Je weet dan zeker dat de maaltijd tot in de puntjes verzorgd is terwijl jij je kunt concentreren op de besprekingen.

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier