Neem direct contact op

La Compagnie staat klaar voor al jouw feesten. Neem vrijblijvend contact op voor catering in Boekel en omgeving.

Bij La Compagnie in Boekel kun je terecht voor de catering van alle soorten evenementen en feesten. Het maakt niet uit of het voor een paar personen is of voor een grote groep. Als je catering Boekel inhuurt, kun je altijd rekenen op catering van hoge kwaliteit.

Catering aan huis & op locatie

Catering aan huis of op locatie

Het inhuren van een cateraar kan voor bij jou thuis zijn of op een externe locatie. De meest belangrijke factor die de mogelijkheden bepaalt. Is de beschikbare ruimte. Er moet natuurlijk voldoende ruimte zijn voor de aantal mensen die je uitnodigt. Maar houd ook rekening met de spullen die de cateraar meeneemt om de maaltijden te kunnen bereiden en uit te kunnen stallen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de keuken om het buffet op te stellen en de gasten in de woonkamer laten eten. Of je vergroot de woonkamer voor de gelegenheid door een partytent in de tuin te plaatsen.

Een volledig verzorgde catering

Een feest is niet compleet als er geen muziek gedraaid wordt of ander entertainment aanwezig is. In overleg met catering Boekel maak je je feest zo uitbundig of ingetogen als je zelf wilt. Wij kunnen dus ook voor een muzikaal arrangement zorgen. Waar je ook op kunt rekenen is dat er voldoende servies, bestek en glazen aanwezig is en dat al je gasten kunnen zitten. Heb je niet voldoende ruimte om tafels en stoelen voor alle aanwezigen neer te zetten dan is het ook mogelijk om statafels te plaatsen. Na afloop van het feest ruimt de cateraar alles weer op en ook over de afwas hoef je je geen zorgen te maken.

Zakelijke catering

Catering Boekel huur je niet alleen in voor een familiefeest of voor een gezellige bijeenkomst met je vrienden. Ook voor zakelijke evenementen kun je de cateraar inhuren. Wij komen naar alle locaties is Nederland, dus het is geen probleem als het filiaal waar het feest gehouden wordt voor ons niet direct naast de deur ligt. We stellen graag in overleg een programma en een menu samen dat aansluit bij het doel van de avond.

Kok aan huis

De maaltijden van La Compagnie een cateraar in Boekel kunnen vooraf in onze eigen keuken bereid worden en op het afgesproken tijdstip op de feestlocatie worden afgeleverd. Deze zijn dan zorgvuldig verpakt zodat de etenswaren op temperatuur en bovendien vers blijven. Een andere optie is om de maaltijden ter plekke door een kok te laten bereiden. Dit kan ook bij alle soorten gelegenheden. Het is dus niet noodzakelijk dat je een grote barbecue organiseert. Ook voor een maaltijd van twee personen kun je al gebruik maken van de diensten van een kok aan huis.

Vraag online een cateraar aan

Maak gebruik van ons online formulier om catering Boekel aan te vragen. Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in zodat we zo snel mogelijk contact op kunnen nemen. Vermeld ook de datum en het aantal personen dan hebben we direct antwoord op de vraag of de cateraar op dat moment beschikbaar is. We bespreken graag de mogelijkheden voor een culinair feest!

Catering aanvragen

La Compagnie komt graag bij je langs om het beste feest te verzorgen. Na het invullen van het formulier, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 Kerkstraat 52

 5427 BE Boekel

 0492-321273

 info@la-compagnie.nl

Contactformulier